studio top pitesti,studio top,studiotop,top studio,topsudio,filmare pitesti,fotograf pitesti,dj pitesti,dj nunta pitesti,filmari nunti,filmari pitesti,cameraman,cameraman pitesti,sonorizari pitesti,dj sonorizare,dj majorat,dj banchet,dj absolvire,absolvire,filmari nunti pitesti,filmare nunta pitesti,filmare hd pitesti,filmare hd nunta pitesti,fotocarte,photobook,sonorizare majorat pitesti,album digital,albume digitale,album botez,album nunta,albume absolvire,filmare,fotograf,foto,fotografii,sunet,sonorizari,dj,animatoare,acordionist,nunta,botez,cumetrie,mot,majorat,aniversare,dansul mirilor,turta,fum greu,gheata carbonica,artificii,confetti,confeti,marturii,invitatii,piele,vulcani,animatoare,ursitori,dansul mirilor,fum greu,dj majorat pitesti,di majorat arges,dj botez pitesti,dj botez arges,dj nunta,dj petrecere,dj banchet,dj mot,dj si sonorizari pitesti arges,

Pune distracția pe primul plan.
Aceasta este cel mai important lucru de care ai nevoie ca totul să iasă perfect. Lasă amanuntele pe seama DJ-ului !

Orice eveniment reușit, depinde în mare masură de ambianța muzicală, de calitatea sunetului și de jocul de lumini. Fără computer, fără circ, fără manele!
Desigur, fiind obiectivi, nunta cu formație are o anumită savoare pe care anumiți clienți o caută și o doresc la evenimentul lor.

Vă sfătuim totuși, dacă preferați să angajați o formație, luați și un DJ să susțină pauzele lungi și să acopere toate cerintele.

De ce a-ți angaja un DJ la nuntă, botez, oricare alt eveniment, în detrimentul unei formații? Iată câteva motive:
– prețul mult mai mic comparativ cu cel al formațiilor (de ordinul zecilor de milioane):
– lipsa dedicațiilor nesfârșite, plătite;
– repertoriul foarte larg, variat și în primul rând original;
– lipsa completă a pauzelor pe toată durata petrecerii;
– mixuri, seturi de dj fără întrerupere, unice;
– lipsa distorsiunilor, a microfoniei, calitatea sunetului la modul general;
– spațiul mic, compact, estetic, ocupat de echipamente;
– jocul de lumini și lasere care completează și întregesc atmosfera;
– creativitatea și tehnicile de mixaj specifice unui dj.

Succesul unui eveniment organizat depinde în egală masură , atțt de prestația angajaților localui gazdă cât și de prestația Dj-ului. Există foarte mulți care promit un serviciu de bună calitate contra unui preț mic, atractiv, alegerea dumneavoastră fiind una foarte dificilă și deseori în necunoștiinta de cauză.

Angajarea unui DJ doar pe baza prețului mic cerut este o greșeală, nu reduceți cheltuielile începând cu partea de muzică și entertainment, puteți crea un dezastru, chiar și o petrecere de amploare se poate sfârși prematur din cauza lipsei de „atmosfera” sau a fiabilității echipamentelor de sunet. Unele servicii sunt mai scumpe decât altele din motive bine întemeiate care țin de produsul artistic oferit, varietate, calitate, experiență, echipamente profesionale.

Formatul digital ( compact disc audio ) prezent în modul de sonorizare asigură cea mai bună calitate a sunetului, aparatele profesionale care citesc și amplifică aceste formate vin și completează calitatea serviciului oferit, fiind total diferite de cele de „casă” care nu sunt proiectate să reziste la utilizări în forță și de lungă durată și mai ales nu sunt dotate cu funcții speciale absolut necesare în munca unui DJ.

Utilizarea casetelor sau benzilor magnetice, a echipamentelor de citire a acestora și mai nou a PC-urilor „home user ” sau a Laptop-urilor, denotă o lipsă a investițiilor, o lipsă de profesionalism și o calitate slabă a sunetului care pot duce la ratarea petrecerii. Chiar și cele mai bune aparate profesionale pot ceda, de aceea este bine să existe un echipament de rezervă, care poate fi adus în scurt timp și cu care Dj-ul să poată duce la bun sfârșit o sonorizare fără a afecta petrecerea și a crea o dezamagire în rândul invitaților.

Un DJ trebuie să prezinte o discografie vastă cuprinzând atât genurile muzicale și artiștii cei mai reprezentativi cât și cele mai noi piese care cu siguranță invitații le cunosc și le cer. Dar nu vă lăsați păcăliți de cei care prezintă discografii de ordinul miilor sau zecilor de mii de piese! DJ-ul folosește doar ( în jur de ) 100 de piese în orele de dans și atmosferă, acest aspect ( tracklistingul ) fiind discutat cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte, pentru a fi sigur că deține melodiile care constituie preferințele celui care organizează evenimentul, iar programul în ansamblu va fi pe gustul invitaților.

Munca unui DJ constă în două lucruri: Pe de o parte trebuie să selecteze piesa pe care audiența vrea să o audă și momentul potrivit pentru aceasta. Pe de altă parte trebuie să fie capabil să schimbe discurile (piesele) de așa natură încât ritmul (BPM) să fie constant tot timpul în așa fel încât dansatorii să nu fie deranjați sau opriți violent și fără sens.

Prima parte este o chestie de gust și judecată, atribute ce diferențiază un DJ bun de unul mai puțin bun sau chiar dezastruos.
A doua parte însă ține de experiență, practică și investiții în aparatura performantă ce oferă posibilitățile tehnice OBLIGATORII!

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante aspecte de care este bine să țineți seama în momentul în care angajați un D.J.

Oferta existentă la ora actuală pe piață cuprinde servicii și calități diferite, dar nu toți DJ-ei dispun de licența de funcționare, lucru care asigură în totalitate un eveniment cursiv fără să fie întrerupt din cauza aceasta.

Doresc să vin în întâmpinarea dumneavoastră să puteți alege varianta optimă în cunoștiință de cauză. Rețineți că nimeni nu poate să garanteze dinainte reușita unei petreceri. Cine face asta dezinformează pentru a câștiga angajamentul… O petrecere reușită mai ține și de calitatea și dispoziția invitaților și asta se vede la sfârșitul ei! Nici un preț nu este mare sau mic atâta timp cât sunteți mulțumit de calitatea produsului final !